Andreas Sanderhoff

Andreas Sanderhoff

Instruktør & Foredragsholder

25, Århus

Hvilken betydning har det sociale for menneskets identitet? Hvordan mærker vi det?
Mærker vi altid den indflydelse vores sociale omgivelser har på os? Disse spørgsmål udgør kernen af hvad filosof og foredragsholder Andreas Sanderhoff udforsker i sine foredrag.

Ud fra en grundlæggende mission om at bringe mennesker sammen, og på den mådeskabe meningsfulde fællesskaber, går Andreas til både foredrag og events med et stort personligt engagement. Med en uddannelse i filosofi fra Aarhus Universitet og en opvækst indenfor høj- og efterskolebevægelsen stiller han de nødvendige spørgsmål i en tid med sigtende social fragmentering, polarisering og ensomhed. En dag med Andreas er derfor en dag i samhørighedens tegn – en dag hvor der spørges til grænserne for fællesskab, hvis sådanne da findes?
Læs evt. mere om foredraget Når stemmer, stemmersammen, ræsonnerer fællesskab.

Som filosof komplimenteres Andreas’ arbejde af sociologisk teori og praksis. Med projekter som Bagværk, håndværk og livsstil, der skulle afdække forskelle i bageres professionelle selv-identitet, samt Gender, dating, and the ghost of evolutionary theory, der undersøgte hvordan evolutionsteorien har influeret vores forhold til kønsroller i forbindelse meddating, tegner der sig et billede af en filosof der helst forholder sig til virkeligheden, og ikke blot verdensfjerne og abstrakte spørgsmål.

Udover foredrag og teambuilding sender vi også Andreas ud til snak og vejledning af organisationer og virksomheder, der bøvler med at finde det fælles ståsted. Skulle I være lige så betagede af Andreas, som vi er, vil vi glæde os til at høre fra jer!