Daniel Stilling Germer

Daniel Stilling Germer

HR-ansvarlig, Chefinstruktør & fotograf

26 år, Aarhus.

Daniel er tidligere ansat i forsvaret, hvor han blev uddannet Militærpolitibetjent i år 2016. 

Efterfølgende gennemførte han sin uddannelse som livvagt, en beredskabsperiode og en udsendelse, hvor han tilegnede sig chef-mønten, som tegn på særlig god tjeneste. 


Efter fire år i forsvaret søgte Daniel nye udfordringer i det arktiske, hvor han blev ansat hos firmaet Green Dog Svalbard. Her tilbragte han 2 år som hundeslædefører og guide. De daglige rutiner indebar ansvaret for 30 hunde og de dertilhørende opgaver, som alle har styrket hans videre repertoire af praktiske erfaringer. Yderligere har Daniel boet, og hjulpet til under jagten, på Farmhamna fangstation, som ligger på Svalbards vestkyst. 


I dag studerer Daniel til lærer og er uddannet teambuildinginstruktør hos Brancheforeningen for teambuilding & ledertræning. Her har Daniel tilegnet sig de nødvendige pædagogiske og didaktiske kompetencer, der gør ham i stand til at bestride en rolle som chef-instruktør. Yderligere har han en passioneret drivkraft, der favner individets trivsel, personlig udvikling og ledelse, hvilket gør ham ideel til at varetage opgaven som HR-ansvarlig. 


Daniel er en autodidakt fotograf, som gennem os tilbyder en service som eventfotograf. Se mere om Eventfotograf, dernæst hans portefølje for at se hans arbejde fra diverse eventyrer. 

Daniel har yderligere erfaring fra CBPU - Carsten Brandt Personale Udvikling, CFO - Center For Organisationsudvikling, Longyearbyen Red Cross - Search and rescue, BusinessFilm og Arctic Edge.