Frederik Christoffersen

Frederik Christoffersen

Produktansvarlig & Chefinstruktør

27 år, Aarhus C

Gennem Salling Group fik Frederik en Leder Trainee-uddannelse, som supplement til sin stilling som Souschef I en travl midtby butik. Perioden i Salling blev kort afbrudt af en tid som værnepligtig hos Dragonregimentet i Holstebro, hvilket har formet ham som en målsat og ansvarsbevidst leder.


Efter 6 år totalt i Salling Group heraf 2 år som Salgsleder og Souschef, ville Frederik gå andre veje. I 2018 valgte han at påbegynde en uddannelse som lærer med fagene Engelsk, Idræt og Samfundsfag. Denne erfaring med læreruddannelsen har gjort Frederik didaktisk bevidst, hvilket tydeligt er afspejlet i hans måde at facilitere arbejdet med OVOTours.
Han afslutter sin professionsbachelor i sommeren 2022.


Frederiks erfaring med teambuilding er begyndt med OVOTOURS hvor han er uddannet teambuildinginstruktør hos Brancheforeningen for Teambuilding & Ledertræning. Yderligere har han fået erfaring som instruktør hos CBPU - Carsten Brandt PersonaleUdvikling.


Min drivkraft for teambuilding ligger i den relationsskabende dynamik som der kan arbejdes med hos alle former for virksomhed, omend det er store salgs virksomheder eller uddannelsesinstitutioner. Teambuilding for mig er trivsel og gode relationer blandt de mennesker man ser professionelt, uanset om man er ansat eller som leder.