Nicolai Gram

Nicolai Gram

Økonomiansvarlig & Instruktør

25, Risskov

I august 2017 startede Nicolai som revisortrainee hos EY i Aarhus C. Sideløbende med fuldtidsarbejdet, som revisor, har Nicolai læst en bachelor i HD(R) 1.- og 2. del på Aarhus BSS. De efterfølgende 4 år, i en hektisk revisorbranche, bød på en bred vifte af udfordringer, hvilket kunne være alt fra nørklede økonomiske problemstillinger, til kommunikation med diverse kunder. Tiden hos EY gav i den grad værdifulde erfaringer inden for området samt øget interessen for data, analyse og økonomi.

Efter bacheloren i HD(R) var færdiggjort, besluttede Nicolai sig for at ligge revisorbranchen på hylden, for at starte på fuldtidsstudie på Aarhus BSS. I dag læser Nicolai en cand.merc.mac, hvor han tilegner sig flere erfaringer understøttende økonomistyring og strategi.

Nicolai havde ikke noget indgående kendskab til teambuilding før OVOTOURS blev startet. Ligesom alle andre i selskabet har Nicolai dog en kæmpe interesse for mennesker. Herudover nyder han en vandretur eller en tur i shelter med gode venner og familie. På trods af at Nicolai sidder med det økonomiske ansvar, kan han også ses som instruktør på kurser, da Nicolai også er uddannet teambuilding instruktør gennem Brancheforeningen for Teambuilding & Ledertræning.

Som revisor og i mange andre brancher, arbejder man typisk ikke alene men udelukkende i teams, hvor trivsel og tillid er uundværlig ressource. Som en del af OVOTOURS ønsker jeg, sammen med mine kollegaer, at bidrage til udviklingen af god dynamik og et godt teamwork i virksomheder, samt andre organisationer gennem OVOTOURS' teambuilding aktiviteter.