Patrick Nielsen

Patrick Nielsen

Instruktør

26, Århus N

Patrick, er født og opvokset i Herning, hvor han tog turen gennem folkeskolen og STX. Han er vokset op med masser af idræt og sport, hvor det naturlige valg for ham hele sit liv indtil videre har været fodbold. Efter STX medførte interessen for fodbold sig, at han startede som fodboldtræner for u/15 og u/16 i den lokale klub, hvilket kastede en DBU trænerlicens af sig. 

Linjen der blev læst på STX hed Matematik, Samfundsfag og Informationsteknologi. Især sidstnævnte har dannet grundlag for en interesse for computerteknologi, som har medført en opstart på ingeniørhøjskolen som softwareingeniør, som han nu mangler 3 semestre af, hvorfor han efter forventning dimitterer sommeren 2023. 

Uddannelsen ligger på Katrinebjerg i Aarhus N, hvilket betød tilflytning til Aarhus, som skete i November 2017, hvor han kort tid efter fik job i Salling Group på fuldtid, indtil uddannelsesstart februar 2019. Siden hed han bibeholdt jobbet i Salling Group på deltid. 

Patricks erfaring med teambuilding starter hos OVOTOURS, hvor han er uddannet teambuildinginstruktør hos Brancheforeningen for Teambuilding & Ledertræning. 

Motivationen for teambuilding består for Patrick i at møde nye mennesker, samt at skabe nogle rammer, som kan være med til at styrke relationer og samarbejder i teamet.OVOTOURS APS
Broloftet 1, st mf
8240, Risskov
+45 61 48 97 78 
CVR. 42 80 23 52

Hold dig opdateret