Om os

Hvem er vi?

Den korte version er, at vi er et team af kompetente instruktører som tilbyder Teambuilding for din virksomhed, uanset hvad I måtte have af behov.

-

Den lange version er, at vi er et eventbureau som tilbyder teambuilding for virksomheder, på baggrund af underholdning, udvikling og event fotografering til dem som ønsker at forevige deres begivenheder. Vi har samlet disse ydelser hos os, så vi kan ramme din virksomheds behov.


Vi har siden vores start i 2021, hjulpet virksomheder med at forbedre deres teams, ud fra hvilke målsætninger de selv måtte have, og det fortsætter vi med. Gennem vores skræddersyede pakker kan vi tilbyde en oplevelse for enhver, uanset om I er 20 eller 100+
Så hvis din virksomhed søger en unik oplevelse, står vi på hænder for at løse opgaven for dig, og vi gør alt hvad vi kan for at nå lige netop de ønsker I måtte have.

Er du interesseret i at læse mere om hvad er teambuilding?
"Vi spiller hinanden gode"
-
Vi udvikler på et nyt koncept, hvor vi har fokus på unges trivsel og inklusion, hvorfor vi også tilbyder sjove teambuilding og samarbejdsøvelser for børn og unge. Læs mere under pakken Sjov teambuilding børn.

Vores team