Julefrokost arrangement

Hvornår har du sidst snakket med Frank fra økonomi?

Julefrokost arrangement

Få set alle dine kollegaer i øjnene

Kan du huske, hvornår du sidst har snakket med Frank fra økonomi, eller drukket en kop kaffe med Sussie fra Marketing. Om lidt starter julefrokost arrangementerne og for at sikre det bedste julefrokost arrangement, står vi klar til at hjælpe med sjove teambuilding aktiviteter, som sørger for at du både får snakket med Frank og Sussie.

Er ovenstående noget du kan nikke genkendende til, og ønsker du at der bliver taget hånd om begivenheden, så er du mere end velkommen til at henvende dig til os.

Til en julefrokost kan det hurtigt gå op i øl og snaps, men nogle gange kan I have brug for en icebreaker, som kan være et omdrejningspunkt for jeres dag. Derfor kan aktiviteterne eksempelvis omhandle, at I sammen skal pakke en kæmpe gave ind. Men hvem kan gøre det hurtigst og pænest? Sussie koordinerer det store gavepapir, og Frank holder styr på gavebåndet med de andre deltagere på holdet.

OVOTOURS planlægger og gennemfører dit ønskede arrangement med lige netop de ønsker som du kunne have. Vi tilbyder aktiviteter, underholdning og mulighed for tilkøb af catering. Ønsker du blot et underholdende indslag klarer vi også det. 

Praktiske oplysninger

Indhold - 3+ Underholdende aktiviteter

Varighed - 1.5 time og opad

Dagen - En introduktion for dagens indhold, underholdende aktiviteter opdelt på forskellige hold eller samlet, afsluttende opsummering.

Formål - Skabe en julefrokost som bringer jer tættere sammen.

Lokation - Vi kan komme til jer, ellers har vi lokationer tilgængelige (Hele DK)

Deltagere - Vi sørger for at favne alle, som kunne have fysiske udfordringer eller særlige behov m.m. Dette aftales ved bestilling

Tilkøbsmuligheder - Catering og fotograf aftales ved køb

Vil du se vores forskellige pakker med sjov teambuilding?

Vi sætter vores kompetente instruktører på opgaven og skaber en uforglemmelig dag.

Vi ses til en sjov og underholdende dag

OVOTOURS // Sjov Teambuilding

Vi ringer dig op

Ønsker du at vide mere om vores ydelser, så tager vi gerne en snak over telefonen.

Tak. Vi ringer dig op hurtigst muligt!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

PORTEFØLJE

ARCTIC EDGE

ARCTIC EDGE

VUMB

VUMB

UDVALGTE

UDVALGTE