Sjov teambuilding Børn

Skal jeres institution eller forening prøve kræfter med et inklusionsfavnende sjovt teambuilding event, hvor samarbejdsøvelser for børn og unge skaber rammerne for en sjov teambuilding dag, som I kan se tilbage på med et smil?

Sjov teambuilding Børn

Sjov teambuilding for børn

380.000 danskere alene i alderen 16-24. år føler sig ekskluderede og oplever alvorlig ensomhed, hvilket svare til ca. 8% af befolkningen. Dette er et stort problem og da flere af vores instruktører har en baggrund indenfor skolevæsnet, betyder trivsel og velvære hos børn og unge i Danmark meget for os, og vi vil derfor stå på hænder for at imødekomme disse tal.

Vi udvikler på et koncept, som handler om "at spille hinanden gode", hvor vi tager hånd om den mobbekultur, som finder sted blandt børn og unge, hvad enten det er i skolen, fritidsklubben eller sportsforeningen.

Derfor vil vi tage udgangspunkt i et to timers teambuilding event, hvor målet med dagen er at mindske social isolation og imødekomme social accept gennem individuelle succeser. Målet kan i højere eller mindre grad være undertonebaseret, da det vigtigste er, at samarbejdsøvelserne er sjove, og at vi understøtter følelsen af at være en del af et positivt fællesskab. Vi tilrettelægger et sjovt teambuilding event, som i kan tage med jer!

At "spille hinanden gode" er en talemåde som vi hos OVOTOURS pålægger meget værdi, fordi livet drejer sig om en arena, hvor enhver handling munder ud i et resultat. Når vi siger at vi "spiller hinanden gode", gør vi dette ved at komplimentere hinanden og give støtte, hvor vi selv og hinanden får brug for det. Alt dette gør vi sammen, som en "enhed".

Vores pakke Sjov teambuilding børn sætter dagsordenen for jeres deltagere, hvor I vil blive udfordret med sjove og latterfyldte aktiviteter.

Vi afholder også 26 timers overlevelsestur, hvilket er et forløb, der strækker sig fra lørdag til søndag, hvor der er muligheden for at arbejde mere i dybden med de unges reflektion og adfærd. Læs mere om 26 timers overlevelsestur

Vi står på hænder for jer og finder den bedste løsning med jer - Sammen dyrker vi dygtighed.

Produceret af Volenta

Praktiske oplysninger

Indhold - 3+ Teambuilding aktiviteter

Varighed - 1.5 time og opad

Dagen - Velkomst og introduktion til dagen - samarbejdsøvelser, hvor i arbejder i teams eller samlet - afsluttende opsummering.

Formål - At give deltagerne en god oplevelse og imødegå social isolation.

Lokation - Vi kan komme til jer, ellers har vi lokationer tilgængelige (Hele DK)

Deltagere - Vi sørger for at favne alle, som kunne have fysiske udfordringer eller særlige behov m.m. Dette aftales ved bestilling

Tilkøbsmuligheder - Mad og fotograf aftales ved køb

Vil du se vores forskellige pakker med sjov teambuilding?

OVOTOURS // Sjov Teambuilding børn
Vi ringer dig op

Ønsker du at vide mere om vores ydelser, så tager vi gerne en snak over telefonen.

Tak. Vi ringer dig op hurtigst muligt!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

PORTEFØLJE

ARCTIC EDGE

ARCTIC EDGE

VUMB

VUMB

UDVALGTE

UDVALGTE