Teambuilding eventfotograf

Minder som bliver foreviget

Teambuilding eventfotograf

Eventfotograf

Hvad sker der i næste uge?


Vi genoptager hverdagen og glemmer alt om turen, medmindre vi sørger for, at få taget professionelle billeder, som vi kan se tilbage på.

Derfor tilbyder vi hos OVOTOURS en eventfotograf, for netop at skabe et minde, som i kan se tilbage på.

Er du interesseret i hvad er teambuilding?

Vores fotograf Daniel

Daniel er en autodidakt fotograf og har et naturligt flair, når det gælder fotografering. Han har altid haft sans for det kreative og har de senere år udviklet sine kreative evner gennem fotografering. Daniel forstår at gøre brug af et kamera selv steder, hvor tilgængeligheden kan være udfordrende. 

Se portefølje nederst på siden.

Daniel beskriver fotografering, som værende en helt bestemt følelse, der driver en kreativ proces: 

“Når først jeg står med kameraet i hånden, bliver jeg ramt af en særlig drivkraft, hvor jeg altid bestræber mig på at fange de bedste øjeblikke. Der opstår en helt særlig energi, der ikke kan effektiviseres eller skematiseres. Det er selve historien, følelserne, lugten i øjeblikket og alt andet, som er medvirkende til, at billedet efterfølgende kan genskabe selv samme følelse uden yderligere forklaring. Fotografering er et sprog, en fortælling uden ord, en indramning af minder og helt særlige oplevelser” - Daniel 

Med afsæt i en god samtale, vil Daniel klarlægge lige præcis dine behov, forventningsafstemme og herefter kanalisere hans energi og kreative processer i en sådan retning, at dine behov bliver opfyldt. Daniel sigter altid efter at fange de bedste øjeblikke på den mest diskrete måde. 

For os er fotografering en kreativ proces, som ikke blot slutter når billedet er taget. Vi redigerer også billederne enkeltvis med sans for detaljen, hvorefter vi kommer med forskellige eksempler på et finish, så dine ønsker endnu engang efterleves. Billederne bliver digitalt leveret, i form af et link, gennem mail. 

Priser: 

  • Pr. arrangement 3000 kr. + moms 
  • Transport i og omkring Aarhus er medregnet, men vi rækker hele landet. 
  • Aftalen er indgået, når depositummet på 1000 kr. er betalt. 
  • Når depositummet er betalt acceptere du samtidig betingelserne:

Brugsretten giver kunden ret til at bruge de aftalte billeder erhvervsmæssigt indenfor det aftalte område.

Brugsretten giver ikke kunden ret til at overdrage eller sælge billederne videre til en tredje part.

Ophavsretten tilhører OVOTOURS ApS, og har retten til at fremstille flere eksemplarer eller redigere i den leverede version. 

Ovotours ApS forbeholder sig ret til at bruge de leverede billeder til egen markedsføring på hjemmeside og på sociale medier.Vi ringer dig op

Ønsker du at vide mere om vores ydelser, så tager vi gerne en snak over telefonen.

Tak. Vi ringer dig op hurtigst muligt!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

PORTEFØLJE

ARCTIC EDGE

ARCTIC EDGE

VUMB

VUMB

UDVALGTE

UDVALGTE